perjantai 17. maaliskuuta 2023

Olisiko teidän koirasta ilmastosankariksi?



Alvar-ruokavaliolla keskivertokoiran hiilitassunjälki on 75.56 kg vuodessa. Se on  84% vähemmän kuin premium-kuivaruokien keskiarvo! Mutta mikä Alvar Pet? Tässä  tarina yrityksen ja sen komean keulakuvan eli Alvar-koiran takana.  

Alvar Petin tarina alkoi vuonna 2019 huolesta ja turhautumisesta lemmikkialan  kehityssuuntaan. Ympäristön huomioivia vaihtoehtoja ei ollut tarjolla, vaan joka puolelta  tuputettiin enemmän krääsää, mässäiltiin mainosten filepihveillä ja unohdettiin huomioida  koiran tarpeet. Kun tämän yhdistää koirien suosion nousuun, hiilitassunjälki eli koirien  ilmastokuormitus kasvoi kohisten.  

Kollegamme Ilari oli juuri ottanut pennun. Alvar oli reipas nuori koiranalku, joka  omatoimisesti putsasi katuojia eli yritti popsia suuhunsa muoviroskat, purkat, tumpit. Jos  koirat tietäisivät ilmastonmuutoksesta, eivätkö he luonnonystävinä haluaisi tehdä asialle  jotain?  

Me halusimme. Startup sai alkunsa, ja nimensä, Alvar Pet.  

Kehitämme ympäristöystävällisiä ratkaisuja koiran ruokinnan saralla, ja hiljakseen  myös muilla koiranomistamisen osa-alueilla. Tuotekehitysfilosofiamme on sovittaa yhteen  koirien ja ympäristön hyvinvointi. Se vaatii sekä syvää ymmärrystä koirien  ravitsemusfysiologiasta että faktatietoa tuotannon eri vaiheiden, kuten raaka-aineiden,  CO2-päästöistä. Luomme jokaiselle nelitassuiselle asiakkaallemme yksilöllisen  ruokintasuosituksen, joka koostuu kuivaruoasta ja tarpeen mukaan muista ruokakaapin  kulmakivistä. Ja kuka jaksaa kantaa ruokasäkkejä kaupasta, kun ne voi tilata kätevästi  kotiovelle?  

Siinä lyhyesti Alvarista – ja kevyesti koirahulluina emme malta odottaa, että kuulemme  koirastasi. Suuntaa siis osoitteeseen www.alvarpet.com ja/tai laita meille viestiä somessa  tai sähköpostitse, niin löydetään juuri hänelle sopiva ruokavalio!  



Terveisin ja tervetulotoivotuksin,  

Alvar Petin perustajat Hanna, Henna ja Ilari sekä muu 14 ihmisen ja 12 toimistokoiran tiimi


www.alvarpet.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti